söndag 22 mars 2015

Touch of pink i tv-rummet och lite ramslökspesto

Nu när våren är här (hmmm.....) blir man sugen på att ta in lite ljusare färger tycker jag. Och lite rosa piggar ju alltid upp en smula. Det får inte bli för mycket av det goda men lite härliga pastelliga inslag kan vara ganska fint och det lättar upp basfärgerna vi har i inredningen.

Eftersom jag flyttat upp det grå linnetyget (som egentligen är ett överkast och är ganska mörkt grått) till soffan på loftet ville jag få in en en liten färgklick där så jag tvättade de rosa Chatwall & Jonsson kuddöverdragen som legat undanstoppade i höst och vinter och så fick de ta plats i soffan hos sina grå kompisar tillsammans med fårfällen.

Lite rosa tulpaner tillsammans med blåbärsris och vide blev fint i vasen på bordet.

Drömmer lite om att klä om soffan i ett fint linnetyg och byta till lite nättare soffbord. Kanske satsbord eller vackra Flower från Swedese? Ja ja, drömma kan man alltid.





Hoppas ni haft en härlig helg! Vi har haft JOM på besök och haft hur mysigt som helst. Varit på Antikmässa i Brösarp, ätit hemlagad pizza med extra allt, druckit vin och bubbel, promenerat runt Forsemölla och i Rörums backar och sen myst och ätit ännu mer.


Och just det. Vi plockade lite ramslök också. Har ni inte testat att göra ramslökspesto så kika in på min andra blogg Tildas Kök & Vin där ni hittar det smaskiga receptet!

Kram M

2 kommentarer:

Cat sa...

Jag och maken var ner till Österlen i lördags, och jag vill bara tacka dig för att du la ut receptet på din pesto. Utan det hade vi nog inte åkt till "ramslöksplatsen" och kollat efter. Nu kunde vi plocka en korg med oss hem :-)
Ha de gott. Catarina

Marie sa...

Men vad kul! Hoppas peston blir lyckad <3 Tycker den är supergod, har den till lite allt möjligt just nu faktiskt. /Marie