söndag 31 augusti 2014

Plötsligt blev det höst

Det blev en riktig innesittar-söndag. Ser bilder på nätet från regnkaoset i Malmö. Det verkar ju inte riktigt klokt. Översvämningar och folk som får evakueras ut ur bussar och bilar som flyter omkring.

Vi har klarat oss bättre här på Österlen. Det regnar och blåser men det är inte farligt alls. Det blev endast en snabb liten tur ut med hunden på eftermiddagen. Hon ville vända om direkt där i regnet. Men för mig passade vädret ganska bra idag. Sitter med uppgifter på min inredningskurs som ska bli klara. Stylar en uteplats och klipper ut inspiration till moodboards för ett sovrum och för ett drömkök. Oj oj oj så kul det är och en sådan tid det tar. Men jag dricker kaffe, lyssnar på lite soft musik och känner att jag har det väldans bra där jag sitter med saxen i högsta hugg och en massa inredningsmagasin runt fötterna

Vädret gör ju att det blir mörkt tidigt och snart kan man kura ihop i soffan med gott sambete och tända massor av ljus och dricka te med honung. Ingen dum söndag allls.

Bilden är från igår men det kan bli en repris ikväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, det är så roligt att följa din blogg. Lycka till med din utbildning - det kommer bli super. Vad smart att ställa ett stort ljus i braskmaninen när det fortfarande känns för varmt att tända en brasa.Vad är det för belysning du har mot det stora skåpet? Mvh Carina

Marie sa...

Tack! Vad glad jag blir av din kommenter. Jag studsar upp varje morgon redo att sätta igång med dsgens projekt. Då känns det som man hittat rätt :-)
Belysningen är en ljusslinga med små bollar från Iris Lights (samma som Happy Lights). Min är i olika grå plus vita nyanser. Ger supermysigt sken.
Ha det gott!
Kram Marie