tisdag 25 januari 2022

Torrschampo är räddningen

Reklam för Idunminerals 



Hur ofta tvättar du håret?
"Inte oftare än var tredje dag får du tvätta" säger min frissa strängt till mig. 

För mig är ett riktigt bra torrschampo räddningen.
Jag vill känna mig fräsch i håret varje dag även om jag tryckt ner en mössa över huvudet på min powerwalk eller tränat eller bara fått en svettkörare :-)



Jag har provat många torrschampo och en av mina favoriter är Idun Minerals Refreshing Dry Schampoo. Det är faktiskt det första Svanen-märkta torrschampot på marknaden! Stort gilla på det.

Ett skonsamt torrshampo som lämnar en ren och fräsch känsla utan att - VIKTIGT - kännas pudrigt eller lämna vita spår i håret.



Det bästa är att det även ger volym till håret. Passar alla hårtyper och även dig med känslig hårbotten. Gillar att den är parfymfri också! Vissa torrschampo jag provat har så stark doft att man nästan inte vill umgås med sig själv...



Idun Minerals är ett svenskt skönhetsmärke med allt från hud- och hårvård till makeup tillverkade av enbart rena produkter med omtanke om både människor och djur. Produkterna är utvecklade i nära samarbete med forskare och hudexperter och passar även den mest känsliga hud. 

Jag gillar även Idun Minerals Repair and Care Schampo - ett vårdande och reparerande schampo.


Åh, solsken och pyttelite vår i luften idag.
Har varit ute på en ljuvlig powerwalk längs med havet som var alldeles knallblått. Ljudbok i lurarna och leende människor på promenad. Love.

Kram M

Inga kommentarer: