lördag 8 januari 2022

En så snygg sticka lång tröja

 
Iskallt idag och just nu snöar det här!

På väg ut i orangeriet för att se till växterna och kolla tempen där inne. Vi försöker hålla mellan 8-10 grader men det är inte så lätt att få det att funka med värmefläkten vi har. Den är så himla känslig så bara man rör vid knappen stiger eller sjunker temperaturen genast ganska många grader. Häromdagen när vi kom ut för att titta till så var det 16 grader och växterna gillar inte när det blir stora temperaturskillnader. De blir lätt stressade då. Några dahliaknölar hade till och med börjat skjuta skott. Alldeles för tidigt ju...Jag älskar mjuka stickade sköna plagg nu på vintern och här ser ni en ny favorit från Loika.
Älskar den långa modellen och den snygga skärningen framtill.

Tröjan finns i flera färgställningar och är dessutom nedsatt just nu. Och jag har även fixat en rabattkod som gör att du får 10% extra rabatt med koden "Sandblomman". Gäller till 31/1.


Himla användbar måste jag säga.

Loika har för övrigt många jättefina plagg som tillverkas i begränsad upplaga och med superbra kvalitet. Idag har vi städat undan julen här hemma.
Trodde det skulle kännas väldigt tomt utan stjärnorna och adventsljusstakarna men det känns snarare luftigt och härligt. Nu måste jag bara köpa lite nya gröna växter också.

Önskar dig en fin lördag!
Kram M


Inga kommentarer: