måndag 15 februari 2021

Tulpaner och magisk helg

Inlägget innehåller annonslänk

Måndag och ny vecka. Tänk att halva februari redan gått. Visst kan man känna en liten smula vårförnimmelse inom räckhåll?! 

Men kylan håller i sig och jag startar dagen med brasa, kaffe och lite inredningsinspiration i soffan.
Mysig mjuk storskjorta och raggsockar.

Den där stunden innan det är dags att ta tag i dagens jobb - den är allt bra skön.Vårkänslor får jag av min härliga bukett på soffbordet. Billiga tulpaner från matbutiken fick sällskap av lite sparat grönt och videkvistar och vips blev det en härlig bukett att njuta av.Vilken helg vi fick med helt magiskt väder. Kallt men otroligt vackert med snön och solen.
Vi har gått långa promenader både lördag och söndag och bara njutit av vintervädret. Det är ju inte så ofta vi skåningar får gnistrande snö som ligger kvar på marken.

Bilden ovan är från Haväng vid Verkeån där vi var igår och det var så där nyp-mig-i-armen-vackert.Stranden hade förvandlats till ett vitt vinterlandskap och tillsammans med det mörkblå vattnet och himlen var det sagolikt vackert. Så mycket folk ute! Och så var det ju Alla Hjärtans Dag!Vi firade med att öppna en flaska rosa Moët et Chandon sparad från bröllopsresan och sen lagade vi en underbar middag med hjortfilé, hasselbackspotatis, ramslökssmör, skogschampinjoner och haricots verts.
Dukade med linneservetter och röda keramikhjärtan dagen till ära.
För visst ska man passa på att fira när man kan.

Rottingunderlägg här. På kampanj nu!Kram M


Inga kommentarer: