lördag 4 juli 2020

Så skyddar du dig mot trådlös skimming

I samarbete med Skimsafe




Har du hört talas om trådlös skimming? Det är när tjuvar trådlöst stjäl dina kortuppgifter för att sedan kunna använda dem för att handla on-line. Så himla läskigt tycker jag. Allt som krävs av tjuven är en mobiltelefon eller scanner så kan tjuven stjäla dina kortuppgifter på upp till 1 meters avstånd. Hur lätt är inte det på bussen, i kassakön, eller var som helst där det rör sig folk.



Hur ska man då göra för att skydda sig mot detta? Jo, genom att skaffa sig ett SkimSafe-kort. Detta kort ser ut precis som ett vanligt bankkort men innehåller teknik som gör det omöjligt för tjuvar att att trådlöst stjäla dina kortuppgifter. 



Placera SkimSafe-kortet i din plånbok så är du alltid skyddad mot trådlös skimning. När tjuven försöker läsa av dina kort så aktiveras SkimSafe-kortet och skyddar dina betalkort. 

Jag skaffade mig ett direkt när jag hörde talas om detta. Har också fått möjligheten att ge er en rabattkod: Ange SANDBLOMMAN50 så får ni 50 kr i rabatt när ni beställer ett SkimSafe-kort här.


Ha en fortsatt fin dag!
Kram M <3



Inga kommentarer: