måndag 6 juli 2020

Magiskt vackra solcellslyktor

Inlägger innehåller annonslänk





Men vad är det för väder vi fått!?! Visserligen önskade jag lite regn då vi har haft bevattningsförbud ett bra tag och det var extremt torrt för de stackars blommorna och gräsmattan men det behövde ju inte bli skyfall och storm i flera dagar - rena hösten....

Vi får verkligen hoppas att sommaren kommer tillbaka fort igen för alla som börjat sin semester. Och alla andra också förstås. Jag blir otroligt rastlöst när det är sådant här väder.

Idag måste jag visa er några fina solcellslampor med det vackra namnet Glory som jag beställde hem förra veckan. Det är som stora glasklot med en slinga inuti som lyser helt magiskt vackert på kvällen.


Jag hängde ett par klot i vårt träd på terassen och det blev så himla fint. Det går aldrig att riktigt återskapa det vackra skenet med kameran men jag gjorde ett försök.



Nu börjar det ju skymma tidigare och tidigare (hjälp) men oavsett så lyser de här kloten hela natten. 
Helt perfekt och ett riktigt smycke.






Sedan tidigare hade jag ett litet klot som man kan ställa på bordet eller någon annan avställningsyta så jag visste att de var jättefina. Finns även som klot på skaft som man kan sticka ned i rabatten eller gången.

Önskar dig en fin start på veckan!
Kram M <3


Inga kommentarer: