tisdag 23 maj 2017

Presenttips - 15% rabatt på klockor från Daniel Wellington

Jag älskar verkligen den här tiden på året. När allting är skirt och grönt och naturen fullkomligt exploderar. Det vackra vädret som parkerat sig här gör verkligen underverk och varje dag går jag runt i vår trädgård och njuter och tittar på allt som växer och frodas.

Nu blommar våra fem äppelträd och det gör mig varm i hjärtat. För äppelträd måste man ju ha när man bor mitt i Äppelriket på Österlen.

När vi köpte vårt hus stod det ett par små ynkliga äppelträd som inte fått någon vidare kärlek och de gick inte att rädda så vi satte fem stycken nya när vi gjorde om trädgården för fyra år sedan. I fjol var det lite dåligt med blomningen men i år ser det riktigt lovande ut!

Hela Österlen blommar i rosa och vitt just nu och viskar om stundande Mors dag, studenter, konfirmation, sommarlov... Kanske en fin present till någon kär ska köpas in? Då påminner jag om att med koden SANDBLOMMANINTERIOR får du 15% rabatt på alla klockor och accessoarer från Daniel Wellington. Fri frakt över hela världen och erbjudandet gäller till och med den 30/6 2017.

På min arm denna dag har jag en Classic Petite med smalt svart läderarmband samt ett tillhörande silverarmband.


Inga kommentarer: