torsdag 4 mars 2021

Nu blev det som jag önskade



För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om hur det inte alls blev som jag tänkt mig med nya gardiner i vardagsrummet/köket. Jag ville ha lite ljusare, tunna linnegardiner nu när vi står inför en ny säsong och provade med både ljust grå i samma kulör som väggen (de blev lila när det kom upp) och olika beige/sand/linnefärgade (som antingen blev gula eller helt fel mot vägg och soffa). 

Valet föll till sist på vita och det blev hur bra som helst!



Jag valde Himlas allra tunnaste gardin Dalsland i färgen vit. Den kulören är inte kritvit och det var precis det jag måste ha för att matcha övrig inredning. Vi har ju rätt mycket vitt i detta stora rum. Hela köket till exempel men även vitrinskåp, skänk och matbord i en lite tonad vit kulör.



Rummet blev så ljust och det känns helt underbart. Tänk snart blir det en grön vacker kuliss där bakom terassdörrarna när trädgården vaknar till liv igen efter vintern.



Med de nya beige mattorna och nu gardinerna har känslan i rummet blivit så mycket lättare. Det känns ljust men ändå varmt och ombonad - precis som jag vill ha det. 
Svårt att ge färgerna rättvisa när ljuset flödar in men ni ser på ett ungefär.



Knäppte en bild uppifrån loftet också.


Nu städa.

Kram M








2 kommentarer:

Maria Jonsson sa...

Fantastiskt vackert, härligt ljusinsläpp.
man blir såååå inspirerad av dina vackra bilder!

Marie sa...

Tack snälla .-) Så himla glad jag blir