måndag 12 juni 2017

Lite bilder från boule-banan och picknick

Ny vecka och jag blickar tillbaka på en härlig helg med massor av aktiviteter sedan sist jag bloggade och underbart väder.

Vi har startat varje morgon med en powerwalk. Gått genom äppellundar och ner till havet. Både till Vik/Baskemölla och till Knäbäckshusen. Man känner verkligen en enorm tacksamhet att ha detta runt knuten och oj så skönt det är att starta dagen så här.

Så har vi varit på namngivningsfest för lille Oliver, vi har fixat picknick bakom förrådet och vi har grillat och spelat boule. Suttit i orangeriet på kvällarna och sett hur det mörknar utanför. Då har vi tänt upp med bara levande ljus. Sonen är här på besök och det är så himla mysigt att rå om honom några dagar.

Knäppte några bilder på boule-banan igår där vi riggat upp med lite gott att dricka. Frisk Saugvignon Blanc och läskande fläderblomssaft med citron och mynta. Tips på riktigt bra Sauvignon Blanc är denna Dogpoint från Nya Zeeland. Lätt, torr, frisk och samtidigt fruktig. Själv är jag väldigt förtjust i SB, speciellt på sommaren.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir glad för en kommentar!