torsdag 17 december 2020

Granen är på plats

Inlägget innehåller annonslänkarJa men se där! Då var den på plats. Årets gran som vi var och högg i helgen.
Vilken stämning det blir när granen kommer in. Det är den som är drottningen av julen.I vanlig ordning fick vi möblera om halva vardagsrummet för att få in granen men det är det värt. Det är ett så stort rum men det finns faktiskt inte riktigt någon naturlig plats för en gran. Men så kanske det är för de flesta? Man har väl inte en tom hörna bara för att det ska stå en gran där ett par veckor om året....Nu står den i alla fall där mellan terassdörrarna och soffan har fått flytta ut i rummet. I och för sig ganska mysigt för det betyder att man kan ligga i den mitt framför brasan och så har man granen på höger sida.

Sen fick någon fåtölj flytta en våning upp och en puff fick flytta ned och.....

Ska vi kika lite på vad som hänger i granen i år istället?
Vitt, guld och silver som vanligt men i år fick de sällskap av lite rött.Rött ja. I år känns det som vi behöver lite extra värme. Denna märkliga jul. Den röda färgen tillhör ju eldelementet och det behövs inte så mycket för att ge stor effekt.
Ett par sådana här vackra julgranskulor köpte jag på mig förra julen och de är nedsatta med 30% nu.Nytt för i år är de här nötknäpparna i glas.Kära gamla julprydnader som hängt med i många år. Åh, det är något visst när man försiktigt vecklar upp silkespappret och tar fram de där julkulorna. Såklart julmusik i bakgrunden.Snart dags för årets första julbord. 
Jag matchar med en ny lite lagom julig tunika
Den är nedsatt 20% nu och med koden BLOMMAN får ni ytterligare 10% rabatt!'

Var rädda om varandra!
Kram M <3


Inga kommentarer: