fredag 27 september 2019

Kampanj på stora urnor

Inlägget innehåller annonslänkar


Jag har i många år gillat stora maffiga urnor som jag fyllt med torkat gräs och vass av olika slag som jag plockat i naturen om höstarna. Tycker det ger en sådan värme och skön känsla till inredningen med dessa naturmaterial och en urna gör ju sig så fint i de flesta rum och speciellt om man har stora fönster och inte så mycket fönsterkarmar så är detta ett bra alternativ. Ja, jag skulle vilja säga att en stor urna passar varsom helst i rummet faktiskt


I höst är det ju hetare än någonsin med torkat gräs, såsom t ex pampas och man ser det precis överallt. Plötsligt blev man väldigt inne, haha. Pampas, gräs och vass säljs svindyrt i blomster- och inredningsbutiker. Som du ser finns de i flera olika storlekar. Den stora urnan vi har framför fönstret på bilderna ovan är den som är 80 cm hög.


Uppe på loftet har vi ytterligare en av dessa urnor och den är lite lägre, 40 cm hög. Ja, nu är det inte bara urnor som är på kampanj utan det finns tusentals andra varor som är nedsatta med upp till 60% i helgen så kan verkligen tipsa om att kika in på Confident Weekend hos Confident Living.


Så skönt med fredag även om regnet öser ner men man får göra det mysigt inomhus. Tända massa ljus och brasa och ikväll firar vi livet lite extra med bubbel och blinier med löjrom och så ska vi laga torskrygg med smält smör och pepparrot. Mums!

Happy Friday!
Kram M ❤


Inga kommentarer: