måndag 2 september 2019

Äta glass i Åhus

Inlägget innehåller annonslänkar

I helgen tog vi en tur till Åhus. Det är ju en sådan söt liten sommarstad. Vädret var helt underbart med sol och värme och det var så mysigt att promenera nere i hamnen.


Massor av båtar i olika storlekar låg uppradade längs med kajen. Det andades fortfarande riktig sommar med alla segelbåtar. Tyvärr var en del restauranger inte lunchöppna men den stora pråmen dit "alla" går var öppen så där intog vi varsin räksallad.


Har fått många komplimanger för min klänning som känns så där perfekt denna årstid och som man kan klä upp eller ner med olika accessoarer och skor. Sneakers blev det denna dag. När det blir kallare kan man styla den med stövlar och en kofta över. Perfekt!
Är man i Åhus måste man självklart äta glass! Så det blev ett besök på Glassbåten där man inte snålar med glasskulorna. Saltkola/knäck och apelsinglass med mörk choklad blev det för min del.

Mannen har köpt ny telefon som har superbra kamera. Lite avis är jag allt.... Tar ju suveräna porträttbilder!


På kvällen lagade vi en riktig fullpoängare till middag! Rådjursfilé med kantarellrisotto. OMG så gott det blev. Vi satt under vinrankorna i pergolan och sa tusen gånger "såååå härligt väder denna sista helg i augusti". När mörkret sänkte sig la vi oss i varsin vilstol i andra pergolan, tände ljus och sippade på det sista av vinet. Sådana kvällar man sparar i minnet för att plocka fram längre fram i höst när man sitter där och huttrar och fryser.Idag väntas leverans av ett par utomhusmattor som vi beställt på rea. Ska bli spännande att se om det blir lika bra som jag tänkt!

Kram M ❤
This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

Inga kommentarer: