onsdag 25 september 2019

Fint i sovrummet och exklusiv rabattkod

Inlägget innehåller annonslänkar
Idag vill jag ägna mitt inlägg åt att göra fint i sovrummet. Det är ju ändå där vi spenderar 1/3 av vårt liv. Häng med här så ska jag tipsa om hur du med enkla medel kan piffa sovrummet med mina favoriter hos Ellos Home.

Jag bjuder dessutom på en exklusiv kod som ger dig hela 30% rabatt på dyraste varan inkl märken (ej möbler).

Kod: 405438 (gäller tom 30/9 2019)Självklart börjar vi med sköna sängkläder. Dessa tycker jag är så himla fina. För extra mysig känsla så slösa med kuddar och gärna örngott i olika mönster och kulörer. Påslakanset här.
Ett enfärgat mörkt påslakan ger en lugn och trygg känsla. Tvättad bomullspercale är svalt för kroppen och mjukt mot huden. 
Välj gärna örngott i olika kulörer om du har ett enfärgat påslakan och - som sagt - ös på med många kuddar!


Klassiskt vitt påslakan ger ett lyxigt intryck med hotellkänsla. De tryckta ränderna på påslakan och örngott ser exklusivt ut men priset är GALET bra!Ett vackert överkast blir såklart pricken över i:et i sovrummet. Den här guldbruna tonen är fantastiskt vacker och passar väldigt bra till vita påslakan eller kuddar. 

Vik gärna ned överkastet en bit och skrynkla ihop det lite slarvigt för ett extra inbjudande intryck.
Vem vill inte hoppa ned där liksom!?
Ellos har verkligen många snygga överkast. Linne är ett underbart naturmaterial som bara blir vackrare med åren. 

Ytterligare ett sätt att bädda är att vika ned täcket ovanpå överkastet. Snyggast om man har dubbeltäcke men man kan lägga enkeltäcken på tvären istället så får man samma känsla. Tips från coachen :-)Gardiner sätter den sista touchen på ett sovrum. Materialet är en smaksak men visst känns ett par tunga sammetsgardiner extra lyxigt. Dessa är dessutom mörkläggande och finns i flera olika färgställningar.Vem sa att mörkläggningsgardiner behöver vara mörka? Nejdå, idag finns det vackra ljusa gardiner som stänger ute ljuset till 95%. Klassisk vit, trendigt kanlebrun, mörkgrå, blå, rosa… Vilken färg väljer du? 


Glöm nu inte koden 405438 som ger dig hela 30% rabatt på dyraste varan! Gäller tom 30/9 2019.

Ha en härlig lille-lördag!
Kram M ❤
Inga kommentarer: