söndag 1 september 2019

Trädgårdsreportage och solrosor

Inlägget innehåller annonslänkar
I veckan har det fotats trädgårdsreportage här hemma i Casa Vik. Ett sensommarreportage ska det bli till en känd tidning så det ska bli väldigt spännande!

Har varit lite nervös att mycket skulle vara utblommat men det är riktigt mycket som blommar fortfarande och trots bevattningsförbud är trädgården prunkande och det kan vi väl tacka regnet som ändå kommit då och då för.

Och på tal om regn. Det har varit så fint väder i veckor med klarblå himmel och strålande sol. Allt var tipp topp, nyklippt, nykrattat och rensat och sopat överallt inför fotograferingen kvällen innan. Vad händer? Jo, vi vaknar av världens åskoväder och skyfall som drar in över oss. Det var inte nådigt som det regnade och växterna slogs till marken. Det såg väldigt mörkt ut ett tag skulle man kunna säga. Men så plötsligt kom solen igen och torkade upp allt, vi var ute och fixade till igen och vi senarelade fotosessionen någon timme och jag tror det blev superfina bilder. Slutet gott...


Jag ville göra extra fint i trädgården inför reportaget och en kväll i veckan åkte vi till ett ställe där det är självplock av solrosor. Här står jag i kvällssolen med famnen full av små solar. Mysigt.


Här har jag satt några av solrosorna i en stor urna på bordet i lilla pergolan. Visst lyser det upp fint!?Jag njuter verkligen av prakten på bordet och här har vi suttit och ätit middag varje kväll den senaste tiden. Man tänker att nu är det nog sista kvällen vi kan sitta ute och äta för det här året men värmen den har fortsatt. Bara att njuta!


Men hösten är ju oundvikligen på intåg och det ser man tydligt på vindruvorna som nu börjar ändra färg. Det är så häftigt att odla druvor och i år har vi mer än någonsin. Så vackert när de börjar mogna.


Självklart blev det ett fång med solrosor även inomhus. Placerade dem i en stor vas på matrumsbordet där de lyser upp tillvaron.
Dagens tips är att Jotex har hela 30% (!) på rean med koden 420120 men den slutar idag så passa på att kika in och fynda säger jag bara. Vi passade på att beställa fler utomhusmattor som är på väg.

Och vad sägs om snygglampan på bilden nedan. 30% på reapriset på den är ett riktigt klipp.


Ha en fortsatt skön söndag mina vänner!
Kram M ❤


Här kommer ett sista tips: Köp 1 mobilskal och få 1 gratis!
Oj, oj så mycket snyggt de fått in på Ideal of Sweden.


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Inga kommentarer: