måndag 8 juli 2019

Så får du sommarkänsla i sovrummet

Inlägget innehåller annonslänkarSå var det måndag och ny vecka igen. Det är bara inte klokt så fort tiden går. Man vill ju hålla fast tiden så man hinner njuta av den underbara sommaren länge, länge. Kanske många av er som börjat semestern nu?

Helgen sprang iväg i ett huj i alla fall. I lördags var jag och några av grannfruarna på en utställning på Skarhults Slott. Det var en fantastisk utställning om Ester Blenda Nordström som jag verkligen kan rekommendera - vilken kvinna! Vi tittade även på den fasta utställningen Den dolda kvinnomakten som också den var väldigt intressant och bra. Våra män var hemma och förberedda kvällens middag och det blev en så himla rolig kväll i glada vänners lag.

Idag bjuder jag på ett par bilder från vårt sovrum. Jag är så nöjd med färgskalan där - det känns så harmoniskt och mysigt på något vis. Med basfärger är det lätt att variera med enkla medel efter säsong och årstid.


Några snabba tips för att skapa sommarkänsla i sovrummet:


Välj påslakan i ljusa färger. Vitt är ett säkert kort på sommaren. Pastell, beige och blommigt eller randigt i ljusa kulörer skapar också den rätta sommarkänslan.

Låt prydnadskuddar gå i ljusa kulörer och plocka bort tjocka plädar och pälskuddar. Vill du ha en pläd på sängen så välj en i tunnare material.

Sätt en liten vas med en enkel blomma eller en grön kvist på sängbordet.

Lägg snäckor och koraller i en skål eller på ett fat.

Stråhattar är bästa tipset för snabb sommarkänsla. Sätt upp på väggen (kanske kan du byta ut en eller två tavlor mot hattar), lägg på en byrå, häng på en spegel eller släng på sängen.


Glöm inte öppna fönster så att frisk luft kommer in i sovrummet på morgonen och på kvällen innan det är dags att hoppa ner i sängen.
Tips på fina somriga påslakan:
Halva priset nu och finns i flera olika färgställningar.


Hoppas ni fått tips och får drömma ljuva drömmar i sommarsovrummet!
Kram M<3 


BEIGE / WHITE

Inga kommentarer: