måndag 29 juli 2019

Vilken matkasse ska man välja

Inlägg i samarbete med Matkassetopplistan.se
Att beställa matkasse på nätet och få den hemlevererad har blivit otroligt populärt de senaste åren. Och det kan man ju verkligen förstå. Så himla smidigt att få matvarorna hem till dörren och slippa trängas med andra stressade och hungriga människor i affären. För ett antal år sedan ansågs det ju vara höjden av lyx att beställa hem en matkasse och folk tittade lite snett på detta fenomen och muttrade något om att 'orkar de inte gå till affären själva...'Nu har detta som tur är ändrats och det har istället blivit ett väldigt uppskattat sätt att handla mat på och något som verkligen förenklar tillvaron för många.

För när man springer omkring där med kundvagnen och är lite småstressad så är huvudet bara helt tomt på idéer om vad man skulle kunna laga till för middag och kommer man på något är det helt omöjligt att minnas om man hade soltorkade tomater eller glasnudlar hemma... Bäst att köpa på sig lite och när man är lite småhungrig slinker det ner både det ena och det andra som känns lockande på butikshyllorna.

Känner ni igen er? I slutändan brukar det faktiskt bli billigare att beställa matkassar för man undviker just de där impulsköpen. Något som jag verkligen uppskattar är alla de roliga recept man får med sina matkassar. Det har blivit några riktiga favoriter här hemma som man knappast hade kommit på själv.

Lägg till bildtext

Det som jag själv tyckte var svårt när jag skulle beställa hem min första matkasse var vilken jag skulle välja. Idag finns det ju en uppsjö av olika företag som levererar matkassar.

Men nu! Nu har jag fått tips om MatkasseTopplistan.se som tittar på vilket företag som kan leverera den bästa matkassen utifrån olika önskemål. MatkasseTopplistan.se är en oberoende jämförelse och recensions-hemsida som finns för att hjälpa dig hitta rätt i matkassedjungeln.

Här får du nämligen de bästa tipsen och motiveringarna på vem som kan leverera den bästa standardkassen, den bästa vegetariska, veganska, billigaste, bästa för barnfamiljer, bråttomkassen, bästa gourmetkassen och vem som kan leverera bästa kassen för allergiker.

Detta tycker jag är en otrolig hjälp när man står där lite handfallen inför sin beställning och på sajten kan du sedan direkt klicka vidare för att komma till respektive matkasse.


Tänk på att vissa matkassar beställer man som en prenumeration, vilket ju är väldigt smidigt och innebär att du får hem en ny kasse varje vecka utan att behöva göra något mer. Andra matkassar beställes som engångs och det kan ju vara roligt om man vill testa olika.

Något annat man bör ha i åtanke är att basvaror såsom kryddor, ris, mjöl, oljor och så vidare oftast inte ingår i matkassarna utan leverantören räknar med att det är sådant man har hemma. Hos några leverantörer kan man dock även beställa just sådana lösa varor så kolla upp detta.

Ytterligare en favorit är risotto med marinerad kyckling.

Är du intresserad av att beställa hem matkassar så är absolut mitt råd att gå in och läsa Matkassetopplistan först!

Kram M ❥
Inga kommentarer: