fredag 12 juli 2019

Duka sommarfint i blått och rotting

Inlägg i samarbete med Newport Home


Blå, blå vindar och vatten.... Somrigaste färgen är väl ändå blått! Jag älskar att duka med blått på sommaren och då gärna ihop med rotting eller trä. Varför är då detta en så vacker kombination? Jo, blått tillhör vattenelementet och rotting/trä tillhör jordelementet och dessa kompletterar och kontrasterar varandra helt perfekt.

En vas med något grönt och blommor i vitt eller rosa bidrar med trä och metall och så låter vi solen spela huvudrollen som eldelementet. På kvällen får tända ljus bli ett väl så vackert alternativ.


Dukningen på bilden nedan kommer från Newport Home som har en uppsjö av vackra somriga detaljer för din sommardukning. Dessutom massor på kampanj just nu!


Fixa stilen


Nedan har jag satt ihop ett collage inspirerat av sommardukningen ovan. Alla produkter är direktlänkade och det bästa av allt - ALLA produkter är nedsatta i pris!!

Nu på sommaren bär man ju ständigt på glas, tallrikar, bestick, koppar.... för härliga måltider ute. Då är det perfekt med en stor bricka. Älskar denna stora i rotting som också denna är på kampanj nu! Här är jag på väg med lite gott att förtära i orangeriet.


Hoppas ni blev inspirerade till en vacker sommardukning!
Kram M <3


Inga kommentarer: