fredag 29 juni 2018

Sandhammaren och vårt nya loungebord

Inlägget innehåller adlinksIgår var det nog årets hittills varmaste dag och vi tog en tur till Sandhammaren. Denna strand ligger allra längst ner i sydostligaste delen av Skåne och stranden är enorm, lång, bred och sanden är mjuk och vit.

Går man bara ett par hundra meter bort från kiosken och parkeringen så har man i princip stranden för sig själv.


Det gjorde vi såklart och packade upp våra badhanddukar och ryggsäck med fika i ett avskilt hörn. Sen promenerade vi en bra bit bort och upp mot Mälarhusen. Solen sken från en klarblå himmel men det var en lätt sval bris från havet så det var underbart skönt.


Vi fick nästan lite Sydafrika-känsla när vi gick där på stranden och kände den salta vinden och hörde vågorna rulla in mot stranden. Där finns det nämligen gott om just sådana stränder där man kan gå och gå utan att nästan träffa på andra människor.Sedan körde vi hemåt och svängde inom Simrishamn för en sen lunch på Gårdens Café och Vedugn (Apotekarns) och åt varsin smarrig pizza. Det blev inte många fler knop gjorda den eftermiddagen och kvällen. Och vilken kväll sen! Ljummen luft och alldeles vindstilla.

Vi låg i varsin vilstol i pergolan och drack Mimosa - bubbel med apelsinjuice - och det kan ju knappast bli bättre än så....


Igår fick vi förresten hem vårt nya soffbord till loungen också. Det blev superbra med lite större bord och undertill är det en hylla där man kan lägga lite vad som behövs under dagen.


Bordet är i svart konstrotting med en supersnygg svart glasskiva. Riktigt pangpris; på rea nu för 695 riksdaler (spara 505 kronor), ett superklipp om ni frågar mig! Ni hittar bordet HÄR.


Passar även på att tipsa om att Cervera har 20% på ALLT för medlemmar 29/6- 1/7 2018.


Ha en riktigt fin fredag mina vänner! Hoppas ni har sol och vackert väder.
Kram M <3


This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4.

Inga kommentarer: