tisdag 3 juli 2018

Floristens val

Inlägger innehåller adlinks
Sommaren och underbara varma dagar tuffar på och man vet knappt vilken veckodag det är längre... Är det samma för er?

Tur att man har sin kalender i telefonen som påminner en om vissa måsten och inbokade grejor mellan varven!

För mesta tiden spenderas ute just nu. Man kan nästan inte fatta att det vackra vädret bara fortsätter. Inte en droppe regn i sikte så man får ligga i med vattenkannan och vattenspridaren. Ja, vi får tack och lov börja vattna igen.

Och kvällarna är ju helt underbara och vi sitter ute och äter middag i princip varje kväll. Så det är nästan bara på natten när man sover som vi är inne och så lite tvätt och så där. Städningen är det verkligen si och så med. Döda flugor överallt, damm och rosblad som flyger in men vad gör väl det?

Jag har i alla fall en helt underbar bukett på matrumsbordet och det är DEN man ser!


Jag beställde "Floristens va" från Interflora och det var verkligen ett bra val som "min" florist gjorde. Den är helt underbar!Vasen i rökgrått är perfekt för denna bukett och märket är Ernst. Så himla snygg och användbar och den finns till rabatterat pris 279:- istället för 359:- just nu. Du hittar vasen från Ernst HÄR.


Idag kommer väl hela Sverige att stanna upp klockan 16 eller vad tror ni!? Såg att butikerna i lilla staden stänger klockan fyra för ALLA vill heja på Sverige i fotbolls-VM.

Ha en finfin dag. Heja Sverige och vi hörs snart igen!
Kram M <3
This post contains adlinks from AdviralKlicka här för att se alla modeller.

Inga kommentarer: