fredag 1 juni 2018

Odla i pallkrage

Inlägget innehåller adlinksFredag igen, 1 juni och sommarvärmen den bara fortsätter. Vi tackar ödmjukast och hoppas att solen och värmen stannar bra länge nu.

Har städat lite på förmiddagen, puh så varmt.... men man får ta det mest nödvändiga och så sparar man resten tills det regnar, eller vad säger ni!?Något av det bästa med denna tiden är att man kan gå ut i trädgården och plocka sig en söt liten bukett och ställa på nattduksbordet och bredvid handfatet på badrummet. Det där lilla extra som gör så mycket och då gör det inget om det inte är perfekt städat.

Sänglampa HÄR.
Zebrakudde HÄR. Just nu 279:- istället för 349:-
Överkast i sammet HÄR. Just nu 2399:- istället för 2989:- 


Här på mitt sängbord blev det en liten rosa näva som blommar för fullt i parterrerna just nu. De står ju inte så länge inne i vas men då är det bara att gå ut och plocka nya.


Igår var vi en sväng till en plantskola för att bland annat köpa lite fröer till den nya pallkragen. Vi har ett par pallkragar i den del av trädgården som är utanför den så kallade gården. Här är det eftermiddags- och kvällssol och perfekt att odla.


I dessa lådor har vi rabarber, amerikanska blåbär, sparris, jordgubbar, ruccola och ramslök. Hög tid att så lite olika salladssorter och rädisor så det fick det bli i den nya.

HÄR hittar ni en massa fina pallkragar i olika utföranden och till riktigt bra priser!


Tulpanerna som stod i de här krukorna hade verkligen gjort sitt så vi köpte lite nytt i vitt och mörkt mörkt lila. Petunia och snötörel.


Jag hade en sådan där mörk petunia sedan tidigare och den är bara så himla fin i färgen så det fick bli ännu en. I förgrunden ser ni min asiatiska lilja "Landini" som är på väg att börja blomma. Så spänd på hur den ska bli - den ska också bli så där mörk och tjusig och man kan redan ana nu hur vacker den kommer till att bli.


Fick precis en leverans av något vi väntat länge på. Kan bara säga att vi är SUPERNÖJDA.... Fotar och visar en annan dag.

Ikväll blir det tjejmiddag och sen kommer sonen på besök så jag känner mig så glad och förväntansfull. Önskar er en toppenfredag!

Kram M <3This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE

Inga kommentarer: