tisdag 16 november 2021

Bästa julkalendrarna 2021

Flera år i rad har jag unnat mig någon typ av adventskalender i december. Att räkna ner till julafton med en kalender är ju bara hur mysigt som helst! Varje morgon blir lite roligare när man har en ny lucka framför sig att öppna.

Skönhetsprodukter, te, choklad, kaffe, lakrits, godis... Vad ska man välja? Jag tror det får bli minst en i alla fall. Eller två. För det är jag värd. 

Nedan listar jag ett antal adventskalendrar som gör nedräkningen till dopparedagen både lite mysigare och lite lyxigare!

Klicka på länkarna för att komma direkt till kalendern för att beställa!Ett måste varje år i vårt casa. Lakritskalendern från Bülow med gourmetlakritskulor i olika magiska smaker. Det bästa är att det finns 2 kulor varje dag så det är en mysig stund att dela!Lyxig kalender från Schöttinger med praliner med mandel, marsipan och lakrits. Har smakat deras praliner tidigare och de var himmelska så sugen på denna också...Ett piller någon? En kalender med 24 fyllda chokladbitar med spännande smaker som exempelvis White winter, Hazelnut heaven, Christmas cookie och Salty snack.Tekalender från Kahls med 24 sorters te i lösvikt - tesil på köpet!Eller kanske en kaffekalender från Kahls som tar dig med på en resa genom kaffets historia.För Popcorn-älskaren finns denna kalender med gourmetpopcorn i små påsar i snackstorlek.


För dig som älskar att ta en bad - en kalender fullproppad med badbomber, tvålar, kroppsskrubb och annat härligt till badkaret.


Nagellackskalender från Essie med allt du behöver för en perfekt manikyr


Hittade du någon favorit?
Kram M


Inga kommentarer: