måndag 16 december 2019

Den perfekta julklappen - en upplevelse

I samarbete med Upplevelse.com







Ny vecka igen och nu är det verkligen raksträcka mot julafton! Det börjar bli lite stressigt med att hitta julklappar känner jag. Håller ni med mig? Och till någon som redan har allt och när man frågar så är svaret "jag önskar mig faktiskt ingenting.... " fast man vet ju att det gör hen ju visst och vad sjutton hittar man då på till HarAlltÖnskarMigIngenting!?

Jo, tänk för då har jag ett jättebra tips! En julklapp som jag vet kommer att uppskattas och något som jag faktiskt alltid önskar mig själv i både julklapp och i födelsedagspresent.

Vad pratar jag då om för en perfekt julklapp? Jo en upplevelse. En present som dessutom blir ett roligt och mysigt minne istället för att man får eller ger bort ännu en onödig pryl som ingen behöver.

Här väljer man ju något som man vet att mottagaren gillar; chokladprovning, massage, restaurangbesök, bio, lösa mordgåtor, vinprovning, stand up, spökvandring spa, musikal, fika... Det finns hur mycket kul och spännande som helst att välja mellan.



Har man svårt att bestämma sig för vad man vill ge bort i julklapp kan man även köpa ett presentkort och så får mottagen själv välja bland alla upplevelser.

Jag kan verkligen rekommendera er att besöka Upplevelse.com för att hitta den perfekt gåvan och hitta suveräna julklappstips till mannen, flickvännen, föräldrarna eller en kär vän.



När man är inne på sajten kan man få tips inom olika kategorier såsom "Romantiska julklappar", "Julklappstips till honom", "Billiga julklappar" och så vidare.

Det bästa är ändå att man kan sitta hemma i soffan i lugn och ro och välja och vraka. Sen är det bara att klicka hem upplevelsen som levereras inom fem minuter och det gillar vi, eller hur!? Ingen trängsel bland hundratals stressade människor med panik i blicken. Japp, det väljer jag.


Kram M ❤




Inga kommentarer: