onsdag 30 maj 2018

Bröllopsdag och magisk kväll i pergolan

Hur har ni det i sommarvärmen? Det blev ett litet uppehåll här på bloggen och det beror naturligtvis till största delen på att vi varit på semester i Italien. Helt underbara dagar i Castelvetro och Modena. Tänkte göra ett inlägg om det senare.

Helt fantastiskt att dessutom komma hem till ett sommarvarmt Sverige igen. Det är man ju inte så bortskämd med. Trädgården har fullkomligt exploderat i grönska under de dagar vi varit borta och nu börjar det blomma mer och mer i krukor och rabatter.

Ser ni den stora Nevada-rosen där framför orangeriet? Den har hundratals knoppar och förtjänar nog ett eget inlägg senare minsann.


Jag har fyllt våra marockanska stora fat med snäckor som vi plockat på våra många resor till Sydafrika. Riktigt härlig sommarkänsla på det måste jag säga.


Igår hade jag ärenden i Malmö och passade på att boka in en lunch-dejt med sonen. Vi var på Plockepins nya restaurang på Skomakaregatan vid Lilla torg och det kan jag verkligen rekommendera!


Så goda rätter. Älskar mini-formatet på dem. Vi tog in lite olika och ALLT var supergott. Råbiff, calamari, rödbeta med chevre, pilgrimsmusslor med rökt sidfläsk, risotto.....


Och så var det ju bröllopsdag. 3 år sedan vi sa JA till varandra på Kronovalls Slott och en oändlig tacksamhet att få fira ännu en bröllopsdag. Så på kvällen blev det till att fira.


Vilket makalöst väder och vilken kväll vi fick. Vi dukade upp i lilla pergolan under vinrankorna. Hummer och champagne från bröllopsresan i Champagne och lite löjromsblinier. Magiskt!


Min man vet vad jag gillar minsann och kom hem med en helt underbar bukett med pioner i rosa och vitt. Den fick såklart hedersplats på bordet under middagen.


Man kan ju knappt fatta att vi förärades en sådan kväll i maj månad. Men det är bara att njuta allt man kan av dessa ljuvliga dagar och kvällar med sol och värme.


Dagens tips nr 1 är att Odla har idag FRI FRAKT på allt och helt tokiga priser just nu så passa på. KLICK.


Dagens tips nr 2 är att Granit hara 25% på ALLT idag! Sååå mycket fint. Kolla in utesortimentet säger jag bara. KLICK.Nu får man jobba på så man hinner ut i det fina vädret också. Ha en underbar dag!

Kram M <3This post contains adlinks from AdviralSkjorta / Sko / Halsband / Solglasögon / Väska / Klocka / Jeans

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar