tisdag 15 november 2016

Solig helg på Österlen

Idag är det tisdag och regnet öser ned över ett grått Österlen. Riktigt blåsigt och trist. Nu längtar man bara efter att få sätta upp adventsljusstakarna och ljusslingor och trotsa mörkret! Vi var i Malmö igår och besökte bland annat den nya Saluhallen. Superfin var den! Och passade även på att köra en vända om magasinet och hämta hem lådorna med julpynt. Så nu är man beredd :-)

I helgen som gick hade vi ett helt annat väder! Helt fantastiskt faktiskt. Strålande sol och inte en vindpust. Så olika det kan vara från dag till dag!

Vi struntade i alla måsten och åkte upp till vackra Stenshuvud och bara njöt av den storslagna naturen, skogen och utsikten. Efteråt blev det en fika på Esperöds Café och lite inhandling av äppelmust. Sen hem till brasa och en värmande Irish Coffee...

Även söndagen bjöd på strålande solsken och då blev det en tur längs med havet. Så otroligt vackert ljus denna dag. Himlen var pastellfärgad och havet isblått.

Passade även på att prova årets glögg från Blossa. Smaken i år är kråkbär och den får tummen upp från mig. Frisk, syrlig och jättegod!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar