tisdag 31 maj 2016

Bröllopsdag

I söndags firade vi vår första bröllopsdag. Jag är så otroligt lycklig och tacksam för att vi fortfarande är man och hustru och att vi nu kan fira bomullsbröllop. Efter allt som hänt känns det som en evighet sedan vi gifte oss den där sagolikt vackra dagen i slutet av maj 2015.


Vi började dagen med målning och spackling. Haha, väldigt romantiskt.... Men sedan blev det bättre och bättre på det planet <3

Vi åt lunch på vackra Allé, som ligger på vägen mot nationalparken Stenshuvud, i närheten av Kivik. Tre sorters supergoda smörrebröd blev det och en väldigt god äppelmust därtill. Här hittar ni förresten fler av mina Österlentips.


Rosa bubbel och jordgubbar i solskenet. Kan det bli mycket bättre? Hängde en stund här vid vintunnan i lilla pergolan. I bakgrunden ser ni en av våra tre plataner som växt sig riktigt höga.


Kvällen avslutades med skaldjur och champagne i orangeriet. Hummer och havskräftor, naturella och gratinerade. Såååå gott och så mysigt och romantiskt. Ännu en dag att spara i minnenas bibliotek.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar