torsdag 21 januari 2021

Ett helt lagligt försvarsspray

I samarbete med Plegium
Det här är ett blogginlägg som jag egentligen inte skulle vilja eller behöva skriva. Men icke desto mindre är det ett superviktigt och tyvärr alltför aktuellt ämne...

För hur många tjejer och kvinnor i alla åldrar går inte omkring och känner sig otrygga, rädda och osäkra när vi rör oss ute. Vi läser dagligen om våldtäkter, överfall och rån. Det är bara helt för j-ligt att det ska vara så. Varför ska inte vi tjejer kunna gå ut själva utan att behöva vara livrädda att bli överfallna?

Därför vill jag visa er något som är riktigt bra! Nu finns nämligen ett helt lagligt försvarsspray!

Den lilla sprayflaskan från Plegium är lätt att alltid bära med sig, i fickan eller i handväskan, och den kombinerar en förblindande röd mentolspray med ett öronbedövande ljud och blinkande LED-lampor.Dessutom ringer den upp dina nödkontakter och visar var du befinner dig så fort du trycker på knappen.
Det är bara att ladda ner appen till din smartphone så är du alltid beredd.Vid skarpt läge för du bara in tummen under locket på sprayflaskan och trycker hårt så sätts alla funktioner igång samtidigt.
Just nu är det kampanjpris på försvarssprayen. Den kostar nu 349:- istället för 399:- och med min kod MARIE10 får du ytterligare 10% rabatt och betalar därmed bara 314:-
Alltid med i min handväska; försvarsspray, handsprit, telefon och plånbok.Plegium grundades 2016 med målet att transformera branschen för personlig säkerhet med en serie produkter som med hjälp av modern teknik ökar chanserna att undkomma ett överfall. 

Alla produkter tillverkas i Plegiums fabrik i Surahammar och alla funktioner testas - spray, Bluetooth, siren och LED-lampor - på varje enskild produkt för att säkerställa att du har en fungerande spray när du som mest behöver den.Inga kommentarer: