onsdag 20 januari 2021

Mini makeover av sovrum

Inlägget innehåller annonslänkar


Idag tänkte jag visa en liten mini make-over som jag gjort på vårt gamla sovrum som nu tjänar som dels gästrum men också ett mysigt rum där vi kollar serier och play mm då vi har Apple TV i detta rum.

Jag ville skapa en mysig lite av en hotellrumskänsla i rummet och då är mitt bästa tips att satsa på mycket textilier, gardiner från golv till tak, mjuk matta att sätta ner fötterna på och så en stoppad sänggavel.Det blev verkligen så himla bra med sänggaveln. Hela rummet lyftes till en ny nivå. Vår säng här här hela 210 cm så när det kom en sänggavel på blev den liksom mer proportionsenlig tycker jag. Förut hade vi en väggpanel i vitt bakom sängen så den målade jag bara över i samma färg som väggen ovanför så att det skulle se snyggt ut på sidorna eller om man nu skulle få för sig att ta bort gaveln igen. Varför man nu skulle det, haha, men men....Sänggavel, matta och nya sänglamporna kommer alla från Chilli

Jag har förresten fixat en rabattkod till er där; "interior10" ger er 10% rabatt på ett köp och gäller på allt förutom kampanjvaror.Visst blev det mysigt i vårt lilla krypin här mellan garderoberna.

Överkastet är också nytt och finns att köpa här. Det är 20% rabatt på det nu såg jag.
Det blev så fint med ett överkast i naturfärg och matchar kuddarna från Nouvach så bra.

Dekorationen över sängen får jag många frågor om och det är faktiskt en gammal solspegel där glaset gått sönder. Jag satte bara i en eucalyptoskvist så fick den nytt liv igen.

Ja, rummet känns nästan som nytt faktiskt och jag är jättenöjd.


Inga kommentarer: