fredag 7 juni 2019

Vallmoknopp, terasshäng och dagens klipp

Inlägget innehåller annonslänkar


Inatt har det regnat lite och när jag kikade ut i trädgården på morgonkvisten såg jag att den första knoppen på jättevallmon öppnat sig. Var tvungen att hämta kameran och föreviga. Knoppen som sakta öppnar sig tillsammans med de fortfarande slutna knopparna klädda i små regndroppar. Så vackert så jag får tårar i ögonen.Hoppas ni hade en skön Nationaldag!? Vi hade helt ljuvligt väder så vi tillbringade större delen av dagen i trädgården och det blev en hel del terasshäng.


När man inreder utomhus kan man tänka på samma sätt som när man inreder inomhus. Se till så att alla element finns representerade för att få balans. 

Tittar vi på bilden av vår terass och hus så är den vita färgen metall, den röda färgen eld, den svarta färgen vatten, markteglet och bambumöblerna är jord och all växtlighet trä. 

Tänk också på kontraster, högt och lågt, runt och kantigt, mjukt och hårt osv. Då blir det genast mer spännande och harmoniskt. Hus och terasser är ju ofta kantiga så runda former är väldigt fint. Lampan Jellyfish är en favorit. Den är inte inkopplad utan hänger för prydnad. Snyggt över ett bord också.Jodå, det blev grillning igår kväll! Oxfilé och grillade grönsaker; spetskål, sparris, gul och grön zucchini och spetspaprika. Och så lite bea och ett gott rött vin på det. Vi satt i lilla pergolan i kvällssolen och bara njöt.Dagens tips är att Cubus har 30% på ALLT online bara idag. En ny bikini kanske? Eller en fin klänning till midsommar. Oavsett så kan du alltså göra ett jätteklipp idag!Kanske kan det bli klänning när vi ska på italiensk middag med vinprovning i lilla staden ikväll. Det sägs att solen ska titta fram i eftermiddag igen.

Happy Friday!
Kram M <3

Inga kommentarer: