tisdag 4 juni 2019

Sommar i Casa Vik och utemöbler på kampanj

Äntligen kom sommaren och värmen. Och den kom med besked! Pang så var det plötsligt 28 grader och man fick plocka fram de svalaste kläderna långt in i garderoben.

Men så härligt och som man längtat efter detta. Dagar och kvällar man bara vill tillbringa i trädgården så mycket det bara går.

På årets hittills varmaste dag tog jag äntligen upp lite träning igen, haha. Det var en svettig men härlig powerwalk längs havet. Var som en blöt pöl när jag kom hem igen. Och äntligen kunde man sitta och äta middag ute i lilla pergolan i kvällssolen.


Ser ni så grönt och frodigt det är!? Det är tusentals knoppar nu som bara väntar på att öppna sig vilken dag som helst. Då blir det härliga färger här kan ni tro. Rosorna är verkligen på gång.


Alla örter i odlingsbäddarna är också så otroligt fina och välmående. Jag klipper och tar in. Använder i maten och i drycken och det är bara så underbart. Lockar till sig massor av surrande insekter också.


Terasslivet kan ju vara det bästa som finns. Där borta har gleditsian (trädet) fått sina första gula blad som sedan blir gröna allt eftersom sommaren kommer. Gillar verkligen att ha ett träd planterat på terassen - det ger ett sådant liv.


Vill du uppdatera balkongen eller terassen kan jag tipsa om att Homeroom har 20% rabatt på alla utemöbler, belysning, dynor mm med koden garden20. Gäller till och med 9/6 2019 och kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabattkoder eller produkter på rea.

Önskar er en skön tisdag!
Kram M <3

Inga kommentarer: