söndag 23 december 2018

På lille julafton kom snön

Inlägget innehåller annonslänkarJa, det är knappt så man kan tro att det är sant! Lille julafton och vi vaknade till snö. Små, små snöflingor som la sig som ett mjukt täcke på marken och gjorde världen lite vackrare.

Vi i Skåne är ju inte så vana vid en vit jul så att få lite snö dagen innan julafton känns som rena julafton det med faktiskt. Ett litet julmirakel kan vi kalla det.


Nu får vi bara hoppas att den ligger kvar tills imorgon också. Men nu fryser det på så chanserna ökar även om det kan vara jobbigare att ge sig ut på vägarna. 


Men för nu är vi tacksamma och glada. Fjärde advent och vi har ätit en härlig sillunch. De sista paketen görs klara inför morgondagen och köttbullarna är stekta och står på kylning utanför dörren.


Ikväll lagar vi olika små tapasrätter bara vi två och njuter av dan före dopparedan. Vi brukar äta vår goda fisksoppa dagen innan julafton men i år ruckar vi lite på traditionen.Tror inte att jag hinner kika in mer här före jul så jag passar på att 
önska er en alldeles underbar och fröjdefull jul!

Kram M <3


PS. För den som är sugen på ett riktigt klipp - titta hit. 
Denna fina bordslampa från Watt & Weke kostar normalt 1499 kr men nu kan du klicka hem den för 229 kronor. Helt galet. KLICK.


Underbara tvålar, handkräm och doftljus från Victor Vaisser hittar man också till superbra priser just nu. Gillar dem själv jättemycket och står just nu på badrummet. KLICK.
Inga kommentarer: