fredag 25 september 2015

Vilket fantastiskt septemberväder och gigantiska vita rosor

Ja, det var väl ett väldans tjat om vädret men jag kan inte låta bli.. Det är ju bara heeeelt fantastiskt att det kan vara så här fint i slutet av september! Idag har det varit riktig sommar och vi har njutit terassliv hela eftermiddagen.

Var uppe med tuppen och körde 20 mil för sjukhusbesök i stora staden så det var verkligen skönt att komma hem till lugnet och en trädgård som badade i solsken.

Jag njuter extra mycket denna höst. Den är speciell. Tar fram dynor och kuddar och filtar och lägger mig i solstolen med min äkta hälft bredvid mig. Tittar på honom när han blundar och snusar i solen. Vänder näsan mot den värmande solen och lyssnar på fontänens stilla porlande. Ren och skär lycka.

Det har utlovats finfint väder hela helgen och jag hoppas ni också får tillfälle att njuta av sensommaren. Det är äppelmarknad här på Österlen i helgen så det vackra vädret välkomnas lite extra av alla besökare tror jag. Ser med spänning fram emot årets äppeltavla och vad det blir för motiv.





Fick en sådan fin bukett med gigantiska vita rosor av en gemensam vän som var på besök här i veckan. De tronar majestätiskt på soffbordet och glänser ikapp med mässingen. Gardiner och gardinstång är införskaffade till vardagsrummet som ska få en lite höstigare känsla med mer textilier och lite dovare och mustigare färger på kuddar vad det lider. Men först - njuta sommar en stund till! 

Inga kommentarer: