torsdag 20 augusti 2020

Månadens härliga box med skönhetsprodukter

Annons Glossybox


Imorse hade mannen ställt klockan ganska tidigt och jag hade grus i ögonen och sängen kändes just då skönare än på länge. Så jag somnade om en liten stund. Hur härligt är det inte att kunna göra det ibland...

Efter dusch, frukost och kaffe blev det en sväng i trädgården. En svag sol på himlen och luften var alldeles ljummen. Träden och häcken har börjat släppa mängder med små blad så det blev en halvtimma med kvasten i pergola och på våra terasser. Vill inte riktigt erkänna för mig själv att hösten lurar runt hörnet.


Så har det kommit paket. Från bästa Glossybox. Denna gång i en Birthday Edition och en härligt färgsprakande box. Det är lika roligt och spännande varje gång man får hem sin låda med skönhetsprodukter. 



Allt är så fint förpackat, lyfter försiktigt på locket, drar undan silkespappret för att kika vad som döljer sig denna månad. Jo, bland annat ett snyggt lipgloss och en guldskimrande ögonskugga. Perfekt anpassat efter årstiden. 



Och så var det en mycket välkommen ögon creme då min andra sjunger på sista versen. Perfekt.
Resten av produkterna låter jag vara en hemlighet - vill ju inte avslöja allt!

Men jag har fixat en rabattkod till er! Ange koden Maries30 i kassan när du beställer din augusti-box från Glossybox så får du hela 30% rabatt och betalar därmed inte mer än 111 kronor för denna box. Klipp!

Ha en härlig dag - redan torsdag - tiden går så himla fort.
Kram M <3


Inga kommentarer: