måndag 6 maj 2019

Österlentips och dagens bästa klipp

Inlägget innehåller annonslänkar

Helgen gick i vanlig ordning fortare än man hann blinka. Vinprovning med middag på stan i fredags och hemmafix i lördags med städning på programmet. Igår tog vi en liten tur med bilen här på Österlen. Det blåste iskalla vindar men solen sken så från bilen såg det riktigt skönt ut....

Så vackert nu när rapsen blommar överallt och de gula fälten lyser som solen nästan vart man än tittar. Första stoppet blev på Örum119 för att prova säsongens nya pizzor.


Högsta betyg för godaste pizzadegen, både mjuk och krispig så samma gång. Jag provade Chark med olika sorters salami (bl a tryffelsalami), ekfatslagrad fetaost och liguriska oliver. Mums! Mannen tog en med 4 ostar och han tyckte också den var supergod.

Vi blev så mätta så denna gång fick vi hoppa glassen från Frusen Glädje. Istället tittade vi in i trädgårdsbutiken Blå Spaden och jag fastnade i växthuset där det fanns det största utbud av doftpelargoner jag sett. Såklart fick några följa med hem!

En supersöt liten tekanna kunde vi inte heller motstå - får visa er den senare.
Nästa stopp blev hos Karl-Fredrik på Eklaholm och där är det ju alltid full fart och massor att titta på. Lite av en bedrift att komma därifrån utan att ha handlat något...


Dagens bästa tips är att HÄR hittar du Biotherms härliga produkter med upp till 25% rabatt. Deras bodylotion är min absoluta favorit alla kategorier. Finns ingen skönare lotion.


Nästa tips är den här helt underbara väskan i vårens och sommaren absolut hetaste färg - BEIGE. Ordinarie pris är 2790:-. Nu får man hela 75% rabatt HÄR vilket betyder 699:- det kallar jag KLIPP.Happy New Week!
Kram M <3Inga kommentarer: