lördag 10 februari 2018

Vårljuset och lite rabatter

Inlägget innehåller adlinks


Nyss hemkommen från en lång skogspromenad sitter jag nu med en cappuccino i handen och njuter av lördagen. Så skönt att komma ut och få lite frisk luft även om solen inte tittade fram idag. Det blev sent som sjutton igår (och mycket vin) så man är en aningens seg faktiskt...

Så himla härligt ljus idag, visst blir man glad!? Åh, det är en härlig tid vi har framför oss nu när dagarna blir ljusare och ljusare. Passade på att fota i den lilla hallen. Den känns så luftig och härlig nu när vi bara har ett sideboard där. Jag är så glad för våra nya speglar också. Speglar gör ju alltid att ett rum känns större och speciellt i den långsmala hallen passar en rund spegel extra bra.Jag tänkte passa på att ge er två fina rabatterbjudande idag! Den första gäller parfymer. Med koden VALENTINES får ni nämligen 15% på alla parfymer hos NordicFeel.se. Gäller t.om. den 11/2-18.


Nästa superbra rabatt är 30% på ALLA sovkuddar här. Passa på att uppdatera sängen med nya fräscha kuddar! Gäller också t.o.m. den 11/2-18.


Det får bli en lugn och slö dag idag. Inga måsten alls. Ikväll ska vi laga ankbröst med hasselbackspotatis och citrussås. Mums, längtar redan. Och så får man ju kolla in andra delfinalen av Mello.

Ha en härlig lördag!
Kram M <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar