fredag 9 februari 2018

Fredagsfeelingen och fredagsbuketten

Inlägget innehåller adlinks


Fredag och vi har hunnit med en sväng till lilla staden för att titta på en glaskupa till en gammal golvlampa. Mitt emot ICA i lilla staden finns en supermysig liten affär som har massor av lampor, fotogenlampor, sladdar, kontakter, rep, dörrhandtag, färg, smidesspikar och  tusen andra små härliga grejor att gå och kika och klämma på. De har bara öppet på fredagar och lördagar så man får parera in det där.

Och visst hade de en vit glaskupa till vår  lampa precis som vi ville ha. Vi fick hem den för att testa och den blev ju hur bra som helst.

Sen har det handlats mat inför helgen och städat, städat, städat... Alltså, hur dammigt kan det bli på en vecka!?

Men nu är det klart och helgbuketten från Interflora.se är på plats! Åh, denna lycka att få snittisar hemlevererade. Denna vecka valde jag en härligt rosa vårbukett som heter "Romantiska tulpaner". Vaxblomma, ranunkler, anemoner och så tulpaner förstås. Helt ljuvlig.


Har sagt det förr men säger det igen: Interflora.se har SÅ många fina buketter att välja mellan i olika prisklasser. Välj din bukett på nätet och få hemskickad eller hämta i butik.


Ja, det är ju snart Alla Hjärtans Dag så varför inte beställa en bukett till någon som du vill göra lite extra glad - eller till dig själv! Tips tips!Men nu tar vi helg tror jag bestämt. Vinprovning och middag på restaurang på stan tillsammans med ett gäng vänner väntar ikväll.

Ha en riktigt fin fredagskväll och helg!
Kram M <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar