tisdag 1 juli 2014

DIY - med dekorplast / marmor

Tänkte titta in och tipsa vad man kan göra med dekorplast. Kanske någon regnig dag när andan faller på?

Våra badrum är fina, helt ok klinkers på golven och stora vita kakelplattor på väggarna. Dock är badrumsinredningen inte den roligaste. Här hade man verkligen önskat något lite roligare. I väntan på att någon gång hotta upp detta så passade jag på att klä in toppen av det vägghängda badrumsskåpet med dekorplast.

Köpte marmordekor i på nätet. Blir faktiskt väldigt naturtroget. Finns i flera olika webbshopar och även på Panduro vet jag. Man köper på rulle och meter och det finns i olika bredder.

Sen är det bara att tvätta rent och torka ytan torr, mäta upp, dra bort skyddspappret och försiktigt fästa plasten på underlaget. Köp gärna en plastskrapa till för några tior, det hjälper när man ska få det jämnt och få bort luftbubblor. Jag köpte ett litet kit med både skrapa och tillskärare.

Jag är riktgt nöjd måste jag säga. Så nöjd att jag fortsatte klä in två fönsterkarmar av glas också och kan se framför mig bord, skärbrädor, brickor etc för den som har lust!

Så ny skåpsplatta och två fönsterkarmar för under hundringen. Helt ok faktiskt :-)5 kommentarer:

Anonym sa...

Nu blev jag så inspirerad så jag rusar till Panduro på lunchen! Det blev ju helt otroligt bra och snyggt. Jätte kul att du lägger ut lite tips och trix, gärna mer! Jeanette

Maria sa...

Vilken kanonidé. /maria

Anonym sa...

WOW! Måste genast springa till Panduro och köpa. Det blev jätte fint och bra. Kul med tips och trix, gärna mer av det/Jeanette (jeaneb65)

Anonym sa...

Vilken hemsida har du beställt från? :(

Marie sa...

Mellmine.se 💛 Lycka till!