tisdag 9 september 2014

Sommar och höst om vartannat

Tiden rusar just nu. Konstaterade just att det var en vecka sedan jag postade senaste inlägget. En vecka! Inte klokt ju. Känns som bara någon dag sedan...

Och det är sommar och höst om vartannat. Ena dagen är det 25 grader och man går i linne och småsvettas och det känns som att sommaren skulle vara för evigt. Nästa dag är det spöregn och småkallt och vinden viner. Inte lätt att veta vad man ska ta på sig. Vill inte riktigt skiljas från sommargarderoben samtidigt som höstkläderna är väldans lockande. Fullt i garderoben och byrån ,ed andra ord. Snart dags för byte i Bregott-fabriken :-)

I helgen var vi iväg hela familjen i Småland och firade mammas stora dag. Supermysigt och solen strålade ikapp med alla glada barn och barnbarn.

Men så här lagom till vardagen kom hösten på besök igen. Har haft mycket innejobb med pluggande och planering av ny projekt så det är faktiskt helt ok. 

Ikväll myser vi i soffan medan regnet smattrar mot marktegeln på terassen och på fönsterrutorna. Vi tänder en massa ljus och lyssnar på Lisa Nilsson på Spotify. Njuter av nytvättade vit sofföverdrag. Det är en härlig känsla det!


Inga kommentarer: