söndag 18 oktober 2020

Skapa ett säsongsbord

Inlägget innehåller annonslänkar



Jag köpte så fina prydnadspumpor på en gård en liten bit ifrån där vi bor. Ett gäng hamnade på trappen utanför ytterdörren, några i en skål på soffbordet och två vita här på sideboardet i hallen.

Det här bordet brukar jag kalla för mitt "säsongsbord". Jag ändrar om och dekorerar lite efter årstiderna. Så det får bli veckans inredningstips helt enkelt - Skapa ett säsongsbord och låt fantasin flöda! Nu är det tid för vackra löv, torkat gräs, pumpor, kastanjer, ekollon, dova toner, vackra ljus...

En byrå, en skänk, ett sideboard... Välj gärna ett ställe där du ofta går förbi så att du kan njuta av det. Hallen är en bra plats. Ofta ett bortglömt ställe men det är ju faktiskt det första vi ser när vi kommer hem och det sista man lämnar så ge hallen lite extra kärlek!


Ett annat tips om man har en långsmal hall där energierna (Chi-flödet) rusar är att lägga en matta på golvet. Den stoppar och känns lugnande.

En spegel på väggen skapar rymd och tavlor på väggarna ger också en lugnande känsla och får ögat att stanna upp när det har något att vila på. Har man plats är ett litet sideboard eller en byrå/skänk ett perfekt ställe att ordna ett stilleben på.

Sideboardet hittar du här. Koden 10Sandblomman ger dig 10% rabatt.
Gångmattor (långsmala mattor) hittar du här. Koden 10Sandblomman ger dig 10% rabatt.



Hoppas ni haft en skön helg!
Kram M <3


Inga kommentarer: