måndag 10 augusti 2020

Sola med stil och årets första kräftor

Inlägget innehåller annonslänkar


Då var det måndag och ny vecka igen. Gissar att kanske många återgår till jobbet idag efter en förhoppningsvis skön semester. Vädret de sista dagarna kan man ju inte klaga på här på Österlen i alla fall. Tror det varit likadant i nästan hela Sverige.

Vilken makalös värme med strålande sol och klarblå himmel. Det känns som vi är många som behövde det denna speciella sommar. Och även helgen var ju magisk till lycka för alla som varit lediga.


Det som är lite tråkigt är när det blir kaos på stränderna och totalstopp på parkeringar och i trafiken. Men man får helt enkelt ta cykeln och kanske ta ett kvälls- eller morgondopp istället om man har möjlighet.



Då passar dessa otroligt snygga badlakan från Newport Home helt perfekt. Visst är det lite roligare med ett stort, fräscht badlakan än en solkigt gammal reklamhandduk man drar med sig "för att det är synd att använda de fina på stranden".... 

Jag kan verkligen rekommendera dessa stora och mjuka badlakan i högabsorberande ÖKO-TEX-certifierad bomull och just nu är de nedsatta hela 50%. Finns i flera olika modeller. Då kan man solbada med stil ;-)



I helgen blev det kräftpremiär här hemma. Mannen kom hem med Smålandskräftor och jag bakade en härlig kantarellpaj. Den kombon är ju bara för god.

Vi dukade upp på terassen och satt sedan ute i den ljumma sommarkvällen, spelade musik, sörplade kräftor, drack en god Chardonnay och bara njöt. 



Jag tycker det är så roligt att duka fint även om det bara är vi två hemma. Lägga på duk och matcha med snygga somriga tallrikar. Använda finglasen och riktiga linneservetter. En bukett med blommor.

Det blå-vita porslinet är en riktig sommarfavorit och vet ni även det hittar man till halva priset nu!



Duken är gammal och en riktig favorit även den. Fick den som premiumgåva när jag började prenumera på en tidning en gång och jag bara älskar den.

Pajformen av märket Gerbera finns här och i många olika kulörer.



Vilken lycka att vi hade två paket kräftor och att pajen räckte till en omgång till så att vi kunde göra en favorit i repris även igår :-)

Önskar er en riktigt fin start på veckan och än är sommaren inte slut på länge!
Kram M <3

Inga kommentarer: