tisdag 18 juni 2019

Lilla kalkstensterassen

Inlägget innehåller annonslänkNär vi byggde vårt nya sovrum satte vi, förutom det höga fönstret med kupan, in en terassdörr. Det var ett pyssel för våra hantverkare att få till den med tanke på snedtaket och lite andra detaljer men jag är så glad att det lyckades. För den där terassdörren leder ut till en supermysig liten terass.


Terassen ligger på den sida av trädgården närmast mot havet (utanför själva gården) som vi brukar kalla för den franska delen därför att där har vi bland annat en boulebana och tre ståtliga plataner (sådana där träd som brukar vara planterade på boulevarderna i Frankrike). 


Här blev det en supermysig liten sitthörna, perfekt för en frukost i morgonsolen. Terassen byggde mannen av överblivna kalkstensplattor från hallen. Här kan man tassa ut barfota på det mjuka kalkstensgolvet med sovrufsigt hår och kaffekoppen i handen. Slå sig ned på en av stolarna vid mosaikbordet, dra in doften av rosor och lavendel från rabatten bredvid och lyssna till fåglarnas kvitter och humlornas surrande.Här har vi dukat upp till en härlig frukost med juice i kristallglas, somriga muggar, croissanter och jordgubbar. Lite fransk lyxig söndagsfrukost så där ibland.Vet ju att ni gillar tips på fina nyheter så jag måste visa er Ideal of Swedens senaste accessoar. Man kan nämligen skräddarsy sitt mobilskal med sitt eget monogram.

Tycker de ser riktigt lyxiga och eleganta ut. Varje bokstav trycks för hand med guldfolie. Snyggt!

Med koden MONOGRAM20 får ni 20% rabatt på denna nyhet.

En perfekt gåva till någon man tycker om - eller ja! - till sig själv såklart. Villhöver ett sådant :-)
Kika in till Ideal of Sweden under kategorin Personalized Monogram.Ha en skön dag!
Kram M <3
Inga kommentarer: