tisdag 17 juli 2018

En tur till vackra Haväng

I söndags var vi en liten tur upp till vackra Haväng (som ligger lite norr om Kivik). Det är så otroligt vackert där med Ravlunda åt norr och Vitemölla åt söder och Stenshuvud ytterligare lite längre bort.

Vi parkerade bilen uppe vid Haväng och sedan vandrade vi över Verkeån och strandängarna bort mot Vitemölla.

Våra första somrar tillbringade vi i Vitemölla och vi har många minnen därifrån. Så många gånger jag sprungit där på strandängarna, gått promenader med vår hund Wilma, haft med fika till röda stugan...

Längs med denna strand är det aldrig någon trängsel trots att man är mitt i sommar och semester. Vi fick till och  med en stund i skuggan i stolen under den vackra vindpinade tallen. Visst får man lite Medelhavs-vibbar när man ser detta?

Vi hade med oss kaffe och frallor och avnjöt på bänken bredvid den röda stugan som så många gånger förr. Ett gäng svanar flög förbi och gjorde en mjuklandning i vattnet, en skärmflygare seglade omkring på den knallblå himlen.

En njutbar tur och jag bjuder på ett litet bildregn!This post contains adlinks from AdviralBordslampa / Kudde / Vitvinsglas / Burk / Soffa

Inga kommentarer: