tisdag 6 april 2021

Ny utomhusmatta


Jo, det blev ju påsk i år igen. Ännu en lugn sådan. Det planerade besöket av bonusson med familj blev inställt på grund av Corona. Så ja, återigen en påskhelg helt för oss själva. 


Precis innan helgen kom vår nya utomhusmatta till matgruppen på terassen. Det blev väldans bra. Jag tycker det är så fint med mattor även utomhus. På samma sätt som när man inreder med mattor inomhus binder det ihop möblerna och ger en känsla av rum i rummet. Här behövde vi också något som bröt av och gav "tyngd" åt gruppen som är i sandfärg och "golvet" som är av marktegel. Vi valde en likadan som vi har under vår lounge-grupp lite längre bort på terassen. Gillar när det blir en röd tråd. Så blev det snyggt med svart mot den svarta glasskivan på bordet också. En utomhusmatta tål att ligga ute i ur och skur och regn och rusk. Blir den smutsig är det bara att tvätta av den med lite såpa och vatten och den tål hårda tag.

Så här såg det ut igår! Ett snöfall drog in och gjorde världen vit. Påskliljorna på bordet fick en snöig klädsel. Hur onödigt!?? Allt som spirar och knoppas nu. Buhu....Annars då? Jo, jag fick pussa påskharen i år igen. Det blev en sedvanlig filminspelning till barnen med hälsning från påskharen och då fick jag såklart passa på.Påsken har även bjudit på sol. Promenad till stranden med fika.Ett glas vin intill husväggen.

Och en massa god mat förstås. En helt ok och mysig påsk trots allt.

Nu tar vi tag i den här veckan.
Kram M


Inga kommentarer: