torsdag 24 oktober 2019

Grym rabatt på Smakbox

Inlägg i samarbete med Smakbox
Men vad nu - det är väl inte fredag idag tänker ni kanske? Men har man fått en ny Smakbox med lite extra mycket nyheter måste man ju helt enkelt prova! Har laddat upp för tv-kväll deluxe.

Kan meddela att årets smak på Juleskum var kanongod - en favorit i repris - POLKA.Det är alltid lika roligt när man får en ny box på posten. Likt ett nyfiket barn på julafton packas det upp den ena godsaken efter den andra. 

Alltså inte bara en massa godis utan roliga nyheter som man kanske inte hade testat annars; en ny pastasort, knäckebröd, drycker, soltorkade tomater, krydda, olja...Vill ju inte visa allt som fanns i månadens box men här är ett smakprov som jag är riktigt sugen på att testa och göra något gott utav. Rotfruktsknäcke låter ju hur mumsigt som helst. Kan tänka mig med någon god ost och kryddgrönt ovanpå.

Jag har också den stora glädjen att få dela med mig av en grym rabattkod om ni är sugna på att prova Smakbox - koden SANDBLOMMAN ger hela 50% rabatt på första boxen som heter Vardagsfest. Självklart kan du avbryta prenumerationen när du vill.

Erbjudandet gäller till och med 25/11 2019 eller så långt lagret räcker.

Kram M ❤Inga kommentarer: