tisdag 13 augusti 2019

Hösten nyheter från Bloomingville och rabattkod

Inlägget innehåller annonslänkar
Höstnyheterna börjar trilla in i butikerna och Confident Living har fått in massor av fint. Idag tänkte jag därför bjuda på lite skön inspiration från ett favoritmärke - nämligen Bloomingville.

Jag har också fått äran att kunna erbjuda er en rabattkod hos Confident Living.
Ni får 100 kr rabatt vid köp över 600 kr och koden är: cl1060
Datum: 12-18 augusti.

Bloomingville har valt att dela in höstens nyheter i tre kategorier: Atmosphere, Cozy och Nordic.

Atmosphere


Hösten bjuder på fortsatt djupa rostiga toner och rosa med svärta i sig som gärna får kombineras med olika material för en unik stil. Metaller och material i mörkare toner passar utmärkt till denna färgskala. Vi hittar även olika toner av gult, grönt och brunt under höstens nyheter.
InspirationscollageCozy


Naturmaterial är en fortsatt stor trend för hösten. Med sina värmande och avkopplande inslag passar denna stil perfekt när dagarna blir kortare och mörkare.

Vackra naturmaterial som trä, linne, korg och rotting bidrar till denna härliga atmosfär. Detaljer i keramik, stengods och terracotta passar utmärkt till denna stil.
Inspirationscollage
Nordic


Den nordiska och minimalistiska stilen håller såklart även denna höst. En avskalad och vacker stil influerad av vårt fantastiska Norden. En klassisk färgpalett i lugna toner och med stilrena linjer. Blanda med personliga detaljer för ett unikt intryck.
InspirationscollageVilken stil är din favorit? Eller har du kanske flera? Du kanske skapar din alldeles egna personliga stil med detaljer från de olika stilarna!


Kram M ❤Inga kommentarer: