måndag 6 november 2017

Blommor till dörren och vår helg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Interflora

Hoppas ni haft en härlig helg! Det har jag verkligen haft och veckan startar med ett träningspass på gymmet och solsken. Hur härligt som helst ju!

I torsdags kväll knackade det på dörren och en helt ljuvlig bukett från Interflora.se levererades! Så himla fiiiiiin och hur glad blir man inte!?


Smutsrosa rosor, tistlar, prärieklocka, ecalyptos och en massa grönt. Min bukett heter Blomsterprakt och gör verkligen skäl för namnet.

Det känns verkligen lyxigt att få ett bukett hemlevererad till dörren och Interflora.se har verkligen en massa fina buketter i olika prisklasser som man kan beställa på nätet och få hemskickat, antingen till sig själv eller till någon man vill göra lite extra glad!


I fredags var vi med goda vänner på Älska vin, mat och deli-mässan i Malmö. Hur trevligt som helst att gå runt och smaka på olika viner och delikatesser. Lite ost, choklad, kolor och balsamico fick följa med hem och kvällen avslutades med restaurangbesök på Nilssons i Malmö innan det var dags att ta tåget hem till Casa Vik igen.


Traditionsenligt är det Österlen lyser på Allhelgona-helgen och eftersom vi båda är förkylda tog vi en lugn lördag hemma och tände upp massor av ljus och brasa och fixade en god middag. En dag för eftertanke och tacksamhet och en dag när vi tänker lite extra på de som inte längre finns hos oss.

Söndagen hade vi sedan länge bokat för brunch på Ystad Saltsjöbad och det blev en mysig dag med maaaaaasssor av god mat. Kan verkligen rekommendera detta!

På hemvägen stannade vi till på Eklaholm och kikade runt lite och väl hemma tände vi upp ljusen igen och det blev soffan resten av kvällen och bara lite ostar till kvällen - så mätta efter brunchen....


Fixade lite mysigt på terassen och den murade soffan med fårskinnsfäll, kuddar och lyktor och tända ljus. En söt lite julros införskaffades tidigare i veckan. Kunde inte motstå, de är ju så fina!

Önskar er en riktigt fin måndag!
Kram M <3
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar