fredag 9 december 2016

Små söta granar i enkel och stilren design

Om man gillar enkel och stilren design på julpyntet så är dessa små granar ett hett tips! Vackert som bordsdekoration, i fönsterkarmen eller på en hylla. Ja, de passar faktiskt in var som helst i julhemmet tycker jag!

Märket är danska Felisius Design vars signum är minimalistisk och elegant design. Som återförsäljare i Sverige är Presenten just nu först ut.

Tiden bara springer iväg och snart är det julafton! Nu vill man bara njuta av sitt julhem och leva i en liten julbubbla :-) Jag vill baka julkakor och göra julgodis en masse men tyvärr så är det ju inte så himla nyttigt det där och vi hinner inte äta upp allt. Jag tror det hänger ihop med starka traditioner det där med att baka och fixa - det SKA man liksom göra till julen - samtidigt som man spelar julmusik och glittrar ikapp med alla stjärnor och ljus fast man egentligen inte har tid. Ja, ja vi får se om det blir några saffransbiscotti och lakritiskolor och Rocky Road i år. Recepten finns i alla fall på Tildas Kök och Vin under kategorin Jul om någon blir sugen.

Nu önskar jag er en riktigt fin fredag! Här blir det ömsom lite jobb och ömsom lite städning och handling och så är det plötsligt helg igen... <3Trollhassel är fint att hänga lite julpynt i som alternativ till granris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar