torsdag 12 november 2020

Snygga och smarta reflexer för vuxna

 Inlägg i samarbete med Smart in the dark
Det där med att man syns dåligt i mörker vet väl varenda människa... Ändå är det skrämmande hur få det är som faktiskt är rädda både om sig själv och sina medmänniskor genom att bära reflex.

Många tror att de inte behöver reflex då de bara går där det finns gatuljus MEN - gatuljus gör att du ser andra men DU syns inte själv!Kan det vara så att det inte funnits så bra (och snygga) reflexer för vuxna? En glad gubbe dinglande från fickan gör ju ingen människa glad - speciellt inte om man vill klä sig lite snyggt och det ska passa övrig outfit. Men det går alldeles utmärkt att kombinera säkerhet med design! Det är Smart in the Dark ett levande bevis på. 

De har skapat fina reflexprodukter i mönster med inspiration från den nordiska naturen (Hjortron, Fläta, Fjälltopp, Norrsken och Lingon). Reflexerna är CE-märkta och består av materialet 3M Scotchlite som tillhör det bästa på marknaden.På bilden bär jag den fina sjalen och en armreflex i mönstret Norrsken. Med reflex upptäcker en bilist dig hela 100 meter TIDIGARE än utan reflex. Det är mycket det...

Kika på filmen för att se hur lite jag skulle synas om jag inte hade reflexerna på! 

Så snälla var rädd om dig och dina medmänniskor i trafiken! Detta är väl dessutom en superbra present eller julklapp till någon du bryr dig om!

TÄVLING

Ta chansen att tävla om en reflexprodukt från Smart in the dark (värde 400-500 kr)

Vinnaren kontaktas direkt av Smart in the dark den 23 november.


Utöver sjal och armreflex finns bland annat Smart in the dark reflexer som bälte, väska, mössa, pannband och nyheten hundkoppel.

I gatuljus ser du själv andra men andra ser inte dig om du inte bär reflex!


Kram M <3

Inga kommentarer: