måndag 16 november 2020

Ny matta under soffgruppen

Swosh sa det så var helgen över och ny vecka igen. I lördags var vi på utekalas för att fira både pappa och systerdotter. Tänk, hade någon sagt förra året att man skulle tycka att kalas utomhus i november var helt normalt så skulle nog de flesta ha skrattat....

Men tiderna har förändrats och det gick hur bra som helst. Vi hade vädret på vår sida med 10-12 grader och ingen blåst och syster min med familj hade dukat upp så fint i carporten och så blev det korvgrillning. Satt med avstånd varje familj för sig och det var hur mysigt som helst.

Det fina vädret fortsatte även igår när det var söndag. Mannen och jag packade ryggsäcken med lunch och fika och körde till Haväng och promenerade längs stranden till Vitemölla. Solen sken och man fick nästan vårkänslor. Det var massor av människor ute och det är ju bara så vackert där att det nästan gör ont.


Vi har blivit med ny matta under soffgruppen. Hurra på den!

Vilket lyft det blev med en ljus matta. Tycker den beige kulören blev så himla bra till det grå och svarta.

Här blir det en bra balans mellan elementen: De beige tonerna utgör jord, de grå och vita metall, det gröna i buketten och växterna trä, de tända ljusen och kulören på blommorna eld och slutligen bordet i svart och med glasskiva är vatten.Jag gillar naturmaterial och tycker det passar vårt hus och vår stil så jag valde en matta i ull. 
Den heter Avafors Bubble Beige och måtten är 2x3 meter. Funnen hos Trendcarpet.Som namnet antyder är ytan som bubblor och den är så härlig att sätta ner fötterna i.Kunde inte varit mer nöjd faktiskt. Som ni kanske minns så målade jag alla missfärgade fogar på hela vårt klinkergolv tidigare i år och det blev väldigt bra men gjorde också att intrycket blev ännu mörkare. Vi hade tidigare en svart-vit-mönstrad matta här så det krävdes något ljusare för att "lätta upp" intrycket.

Ha en fin måndag bästa följare!
Kram M <3


Inga kommentarer: