måndag 19 mars 2018

Fixat i WiC och lite från helgen som gick

This post contains adlinks from Adviral
Måndag, solsken och ett planerat strömavbrott. Då får man passa på att göra sådant som inte kräver elektricitet... För oj vad man är beroende och inte så mycket som funkar ju. Passade till och med på att ta en kaffe ute i solen intill husväggen (jadå, hann fixa kaffe på termos imorse).

Något som inte heller kräver ström är att fixa i vår walk-in-closet. Fick nämligen en hel massa galgar igår i present och vilken fröjd att kunna ha allt enhetligt och snyggt!


Prydliga rader i ett försök att färgkoordinera också. Detta är rena rama drömmen för mig som levt med noll förvaring och kläder i påsar i flera år nu. Nu inväntar jag en matta som är på väg och sen ska det vara klart!


Igår blev det äntligen invigning och försenade födelsedagskalas här hemma. Förra gången det var tänkt blev det ju snöoväder och vi fick ställa in. Nära och kära samlades här hemma och det var glada miner och alla verkade trivas och ljudnivån var hög. En bättre söndag helt enkelt som startade med bubbel och snacks ute i vår nya hall.


Sen bjöds det på saffransdoftande fisksoppa med aioli och hemgjord pizza till barnen. Till kaffet hallon- respektive blåbärscheesecake på kladdkakebotten. Och här står jag i egen hög person intill de uppdukade borden strax innan gästerna anlände.Vilken inredningstyp är du när det kommer till färg? Kika på bilderna nedan och klicka sedan in för att spana in massor av nyheter!


JOTEX


Soffbord / Ros / Spegel / Sängkläder / Puff / Poster


1. Skål / 2. Sidobord / 3. Korgar / 4. Bordslampa / 5. Kruka / 6. Kudde / 7. Kudde / 8. Kudde / 9. Matta / 10. Sidobord / 11. Bäddsoffa / 12. Golvlampa / 13. Metervara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar